День відкритих дверей!

2018-04-27

/Files/images/P80427-095854.jpg

/Files/images/P80427-105312.jpg

Ні для кого не секрет, що чим прозорішою є діяльність дошкільного закладу, тим більше довіри він викликає у батьків. Так, 27 квітня у нашому садочку пройшов день відкритих дверей за темою "Подаруй свою любов дитині".

День відкритих дверей дав можливість познайомити батьків з дошкільним закладом, його традиціями, правилами, особливостями освітньо-виховної роботи, зацікавити нею й залучити до участі.

В програмі дня були представлені різні заходи, метою яких було: популяризувати діяльність дошкільного закладу, активізувати взаємодію педагогічного колективу і сімей вихованців, ознайомити із життєдіяльністю дітей у садочку, оцінити якість освітніх послуг, взяти на себе активну роль учасника освітнього процесу, відчути мікроклімат у групах дітей, у педагогічному колективі, висловити свої побажання щодо організації освітньо-виховного процесу та набути нового педагогічного досвіду.

Будній день для маленьких вихованців дитячого садка та їх батьків став незвичайним і довгоочікуваним, адже всі старанно готувалися, щоб продемонструвати свої навички та вміння. Програма групових заходів була досить насичена та цікава. Батьки які були присутні на заняттях, брали безпосередню участь в освітньому процесі.

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.